Trolii | Dublat in Romana | Ep 13

2 Vizionari
Published
Despre film:
(Gaseste-ti locul sub soare)
Creatorii peliculei Shrek si DreamWorks Animation prezinta Trolii, o comedie inteligenta, amuzanta si obraznica despre cautarea fericirii si pana unde sunt unii dispusi sa mearga pentru a obtine. Filmul transporta publicul catre o lume colorata si minunata populata de Trolii extraordinar de optimisti, care danseaza si canta continuu si de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiti numai cand au Troli in stomac.

Dupa ce familia Bergen invadeaza satul Trolilor, Poppy ,cel mai vesel Trol, si prea-prevazatorul si tafnosul Branch, pleaca intr-o calatorie, incercand sa-si salveze prietenii. Misiunea lor e plina de aventura si intamplari, pe masura ce acesta pereche nepotrivita incearca sa se tolereze reciproc, astfel incat sa duca misiunea la bun sfarsit.

Filmul prezinta si lumea unica inspirata din fibre, ghemotoace, blana, sclipici si culori vii. Publicul va fi invaluit complet de acest univers tactil si imbietor- producatori il numesc "imersie estompata"- diferit de orice film. Apoi, avem coafurile inalte din par de culoarea bomboanelor, semnul distictiv si mandria Trolilor de pretutindeni.

Pagina Playlistului : https://www.youtube.com/playlist?list=PL1uBnrb7IQ9sJFUNplHCJkD4K53Yeik8K

Pagina Canalului :https://www.youtube.com/channel/UCsgB-BQXAx4qWifAO1ZFnjA
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Statistici Trafic