Trolii | Dublat in Romana | Ep 03

3 Vizionari
Published
Despre film:
(Găsește-ți locul sub soare)
Creatorii peliculei Shrek si DreamWorks Animation prezinta Trolii, o comedie inteligenta, amuzanta și obraznica despre căutarea fericirii și pana unde sunt unii dispusi sa mearga pentru a obtine. Filmul transporta publicul către o lume colorata și minunata populata de Trolii extraordinar de optimiști , care dansează și cânta continuu și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac.

Dupa ce familia Bergen invadeaza satul Trolilor, Poppy ,cel mai vesel Trol, si prea-prevazatorul si țâfnosul Branch, pleacă într-o călătorie , încercând sa-și salveze prietenii. Misiunea lor e plina de aventura și întâmplări, pe măsura ce acesta pereche nepotrivita încearcă sa se tolereze reciproc, astfel încât sa ducă misiunea la bun sfârșit.

Filmul prezintă și lumea unica inspirata din fibre, ghemotoace, blana, sclipici și culori vii. Publicul va fi învăluit complet de acest univers tactil și îmbietor- producatori il numesc "imersie estompata"- diferit de orice film. Apoi, avem coafurile înalte din par de culoarea bomboanelor, semnul distinctiv și mandria Trolilor de pretutindeni.
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Statistici Trafic