Motanul Incaltat

4 Vizionari
Published
Urmareste noul nostru desen animat, Motanul încălțat, bazat pe cunoscutul basm european despre un motan cu totul neobişsnuit.
Abonează-te la HeyKids ▶ http://bit.ly/heykids-subscribe pentru noi povesti si desene animate in romana in fiecare saptamana!

Playlist cu basme si povesti pentru copii ▶ https://www.youtube.com/watch?v=pdhWyYdiSs0&list=PLx23lv3NTo4Hzl8Az47cbxgSy7aCc29Zh

Desene animate "Ham Miau" ▶ http://bit.ly/ham-miau
Desene cu pisici:▶ http://bit.ly/kit-si-kate
Desene cu animale: ▶ http://bit.ly/10-prieteni
Desene cu trenuri ▶ http://bit.ly/trenuletele-sezonul-1

Motanul incaltat in romana ▶ https://www.youtube.com/watch?v=q9b5P0rI6_U
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"POVESTITORUL
A fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, un morar. Și acest morar trăia împreună cu cei trei fii ai săi, într-un sat liniștit, așezat lângă un palat minunat. În fiecare dimineață, morarul se trezea înainte de ivirea zorilor și muncea din greu pentru a-și câștiga existența, și pentru a pune mâncare pe masă copiilor săi. Au trecut însă ani și morarul îmbătrâni, de aceea îi chemă la căpătâiul său pe băieți și le spuse în felul următor:
MORARUL
Dragii mei feciori, în curând eu am să vă părăsesc și va trebui să vă purtați singuri de grijă. Înainte de asta, vreau să împart moștenirea agonisită de o viață. Ție, pentru că ești cel mai mare, îți las moștenire moara, care face făină pentru oameni, și aduce pâinea pe masă. Ție, pentru că ești mijlociul, îți las moștenire măgarul, care poate să care sacii cu făină din zori până în seară. Iar ție, mezinule, îți las motanul care stă în pod, și prinde șoareci..."

Ne puteti gasi si pe Facebook: https://www.facebook.com/HeyKidsDesene/

#HeyKids - Desene animate si povesti pentru copii de gradinita
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Statistici Trafic